Menu

4SURE pr & events b.v.

Als u een evenement organiseert, wilt u dat het mensen bijblijft. Dat het inspireert, motiveert of een bijzondere beleving is. Dat het mensen bij elkaar brengt of met elkaar verbindt. Of het nu gaat om een personeelsevenement, een incentive, een meeting, een congres, een productintroductie, 4SURE pr & events maakt van ieder evenement een bijzondere ervaring!

Prorail De toekomst van Prorail

Gedurende 3 dagen zijn alle medewerkers van Prorail (in 6 sessies van 500 personen) door de directie geïnformeerd over de nieuwe plannen en doelstellingen voor de komende jaren. De Rijtuigenloods in Amersfoort was hiervoor de perfecte locatie.

Meer informatie

Prorail - De toekomst van Prorail

Hyundai Nederland Incentive Lapland

Voor Hyundai hebben wij een incentive georganiseerd naar Lapland.

Deze volledig op maat gemaakte reis met hoogtepunten om nooit te vergeten als sneeuwscooter safari's, ijsvissen en een feestavond in een Lappentent met entertainment.

Meer informatie

Hyundai Nederland - Incentive Lapland

Fiat Introductie Fiat Panda

150 Dealers met partner mochten in de Hangaar in Katwijk hun nieuwe Panda in ontvangst nemen.

Allereerst werden de gasten, onder leiding van Nance, getrakteerd op een fantastisch diner met diverse intermezzo's, waaronder Jaak Bral. De afterparty werd een zeer geslaagd feest met Roel van Velzen.

Meer informatie

Fiat - Introductie Fiat Panda
Contactpersoon
Marieke Slee-Meijers
Adres
Postbus 392
Postcode en plaats
1400 AJ BUSSUM
Telefoonnummer
035 691 15 78
E-mailadres
marieke@4-sure.nl
Website
www.4-sure.nl

Ons doel is uw verwachtingen te overtreffen!

4 SURE pr&events; vertaalt uw doelstellingen in een creatief concept dat precies is toegesneden op uw wensen en dat past bij de identiteit van uw onderneming. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw opdracht tot in het kleinste detail perfect wordt georganiseerd en uitgevoerd. Op tijd en binnen budget.

Kenmerkend voor onze aanpak is onze persoonlijke betrokkenheid bij elk project dat wij aannemen en onze gedrevenheid om van ieder project een groot succes te maken.

In ons 11 jarig bestaan hebben wij reeds een groot portfolio opgebouwd. Wij hebben al vele succesvolle evenementen georganiseerd voor klanten als Prorail, Fiat, Carglass, Sanoma, Sanofi, Opel, Pon en Arcadis.

Top